Rörstrand Museum och kafé söker extrapersonal

En museivärd och två kafépersonal sökes för extrajobb under sommaren, även helg, samt extra vid behov tex. evenemang, kring storhelger, vid sjukdom etc. Vi söker dig som tycker om kundkontakt och att ge bra service och som är intresserad av porslin och keramik.

Som museivärd består de huvudsakliga arbetsuppgifterna av att bemöta gäster i receptionen, vilket innebär mycket kundkontakt, försäljning av entréer, presentation av utställningar, försäljning i museishopen, att svara på frågor om muséet och vissa städuppgifter. I receptionen hanteras även telefonsamtal, e-post, sociala medier och recensioner. Vi har gemensam receptionsdisk för museum och kafé där vi hjälps åt, det kan därmed innebära att du även får ta upp beställningar och sälja fika. Rörstrand Museum är en så kallad InfoPoint där gäster kan ställa frågor om vad som finns att se och göra i området.

I kafét ingår välkomnande av gäster, viss beredning av enklare mat samt bakning, beredning av olika kaffedrycker, presentation av fika/mat och dryck, kassatjänst med betalning via kort/Swish, påfyllning i serveringen, renhållning av ytor i kaféet och på uteserveringen, plock av disk och diskning etc. Även i kafét är du ambassadör för museet och ska kunna svara på enklare frågor.

Vi har några dagars obligatorisk avlönad utbildning under maj/juni för att man ska vara så förberedd som möjligt när arbetet startar. Du får en handledare att gå bredvid när du börjar. Det finns kollektivavtal genom Visita (Gröna riksen).

Rekrytering sker löpande varför du bör skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast söndagen den 14 april. Vid intresse skicka ditt cv och personligt brev till info@rorstrand-museum.se

Tveka inte att höra av dig eller kika in till oss om du har frågor. Vi hanterar ansökningarna löpande.

Rörstrand Museum            
Tel: 0510-250 80

Kommande evenemang

Öppettider 2024

Måndag-onsdag Stängt
Torsdag-fredag kl. 10-17
Lördag kl. 10-16
Söndag kl. 11-15

24 juni–25 augusti:
Måndag stängt
Tisdag – fredag kl. 10-17
Lördag kl. 10–16
Söndag kl. 11–15

26 augusti–31 december:
Måndag–onsdag stängt
Torsdag–fredag kl. 10–17
Lördag kl. 10–16
Söndag kl. 11–15

Avvikande öppettider


9 maj Kristi himmelfärdsdag kl. 11-15
6 juni Nationaldagen kl. 11-15
21 juni Midsommarafton stängt
22 juni Midsommardagen stängt
15 september Museirally kl. 10-16
2 november Alla helgons dag kl. 12-00
24-26 december Julafton, Juldagen och Annandag jul stängt
31 december Nyårsafton stängt

Entré

80 SEK
Årskort 120 kr
Fri entré upp till 26 år, samt för studenter mot uppvisande av giltig studentlegitimation.
Kulturarvskortet ger 50% rabatt på entréavgift.
Vi accepterar kort- och Swishbetalning och är en kontantfri verksamhet.