Om oss på Rörstrand Museum

VD My Johansson Dufva
Telefon: +46 510-910 91
E-post: my.johanssondufva@rorstrand-museum.se

Rörstrand Museum AB (svb)
Fabriksgatan 4
531 60 Lidköping

Hållbarhet

Genom att vara del i Hållbarhetsklivet, Turistrådet i Västsveriges samlade initiativ för en hållbar besöksnäring, arbetar Rörstrand Museum aktivt med målen inom Agenda 2030.

PRAKTIK PÅ RÖRSTRAND MUSEUM

Kontakta oss om du är intresserad av att göra din praktik hos oss. Vi tar emot praktikanter i mån av tid och möjlighet. Som praktikant hos oss får du en handledare som tillsammans med dig ansvarar för din vistelse under praktikperioden.

RÖRSTRAND MUSEUM AB (SVB)

Rörstrand Museum är ett aktiebolag med särskild vinstutdelningsbegränsning. I bolaget sker all museiverksamhet.

Rörstrand Museum AB (svb) ägs utav Stiftelsen Rörstrands porslinssamlingar och stiftelsen äger hela porslinssamlingen. I stiftelsen sitter Lidköpings kommun tillsammans med Fiskars Sweden AB.