Café

Ostindia i caféet

Ostindia i caféet

Vårt café ligger alldeles i anslutning till museilokalerna och kan erbjuda en stunds avkoppling i unik miljö. Vi erbjuder såväl cafélunch som gott fika och vi serverar givetvis alltid på äkta Rörstrandsporslin.

 

 

 

servering 010Cafélunch

Vi serverar en välsmakande lunch med  matiga och fräscha sallader och kallskuret kött eller fisk. Här finns också krämiga röror, bönor, frön och frukt. På buffén finns också alltid friska smaksatta vatten, goda ostar och vår egen omtyckta Drömstadslimpa. Den är uppkallad efter en av stadsdelarna i Lidköping som från början var tänkt som en stadsdel för de anställda på Rörstrands Porslinsfabrik. Limpan skapades i ett kök i just Drömstaden.

Cafélunch Tis-Fre 11.30-14.30

goda hallongrottor

 

 

Fika hos oss

Här kan du slå dig ner i vår bekväma soffa och njuta av en rykande kopp kaffe, te eller choklad. Vi erbjuder alltid ett brett sortiment av kakor, pajer och praliner som bakats på plats. Om man är extra hungrig kan vår cafépersonal exempelvis ordna varma smörgåsar i olika varianter och smaker och plättar med sylt och grädde för de minsta.

IMG_5329

Julgrötsbuffé

Välkomna till vår julgrötsbuffé alla lördagar i december, samt 26:e och 27:e december. I vår dignande buffé finns julgröt, saftig julskinka, vår egen Drömstadslimpa, glögg och mycket mer.

Lördagen den 14 december kl 14 gästas vi av Lidköpings Lucia. Sitt ner i vår mjuka soffa, njut av mat och dryck och lyssna till julens toner.

Varmt välkomna!

 

vinter 2010 009

Öppettider

Mån: stängt
Tis-Fre: 10-17
Lör: 10-16
Sön: stängt